A new world of steel

Industriegebieden en business centra kennen een enorme concentratie van economische activiteiten op een relatief klein oppervlak. Strategische locaties met goede ontsluitingswegen vormen de ideale vestigingslocatie voor uiteenlopende bedrijven. De potentiële waarde van elke vierkante meter is zo hoog dat de ruimte optimaal benut moet worden. Het rendement van nieuwe constructies moet dan ook maximaal zijn. Daarnaast willen opdrachtgevers een steeds kortere doorlooptijd van werkzaamheden op de bouwlocatie, zodat de commerciële belangen zo min mogelijk worden beïnvloed.

Deze uitdagingen inspireren ons om het beste uit onszelf en elkaar te halen. Dit drijft ons grenzen te verleggen in engineering en logistiek, waardoor we steeds grotere prestaties kunnen leveren in een korter tijdsbestek.

Groter, beter, sneller, sterker

We hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in de engineering, fabricage en montage van grote en complexe staalconstructies. Onze kracht ligt met name in de zware staalbouw waarbij engineering en logistiek een uitdaging vormen. Opdrachtgevers willen een steeds kortere doorlooptijd van de werkzaamheden op haar eigen terrein, zodat haar eigen activiteiten zo min mogelijk worden beïnvloed door bouwwerkzaamheden. Dit houdt in dat er steeds meer prefab gewerkt wordt. We zien dit in de module bouw voor petrochemische plants maar ook in grote spanten of samengestelde trappenhuizen die in zo groot mogelijke delen naar de bouwplaats worden vervoerd.

We ontzorgen onze opdrachtgevers door een complete scope te leveren op het gebied van brandwerende coating, piping in prefab modules maar ook het leveren en plaatsen van staalplaat betonvloeren, kanaalplaten of andere vloer-, dak- of gevelsystemen.


Industrie

In nauwe samenwerking met civiele aannemers ontwerpen, fabriceren en monteren we functionele bedrijfshallen, ruime magazijnen en efficiënte fabrieksgebouwen. Door slim te ontwerpen kunnen we grote prestaties leveren tegen concurrerende prijzen. We passen geautomatiseerde productiemethodes toe op repeterende vormen en voeren de conservering in eigen beheer uit. Hiermee kunnen we de levertijd verkorten en topkwaliteit garanderen.


Petrochemie & energiecentrales

Omdat onze projectorganisatie bekend is met de vele specifieke veiligheidseisen van (petro)chemische industrieën en energiecentrales, kunnen we de meest uiteenlopende staalconstructies voor crackers, apparatuur, bedieningsbordessen en pijpenbruggen leveren. Indien gewenst voorzien van dak- en gevelbeplating, deuren, ramen en verdere bouwkundige afwerking. Daarnaast bouwen en leveren we onshore modules zoals de PAU’s en PAR’s voor bijvoorbeeld LNG-terminals.


Utiliteitsbouw

Innovatief ontwerp van hoogbouw, winkelcentra en parkeergarages vraagt om een voortdurende verbetering van engineering en constructiemethoden. De kennis van ons engineeringsteam maakt het mogelijk om schaarse ruimtes zo goed mogelijk te benutten. Dankzij onze moderne productielijn en het internationaal georiënteerde projectmanagementteam kunnen we vakkundig, tijdig en tegen een concurrerend prijsniveau opereren.